Financial planning

Financieel advies: van wens naar werkelijkheid

Financieel advies is altijd heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen leven, zijn eigen dromen en zijn eigen financiële plaatje. De kunst van financieel advies is om wensen en werkelijkheid samen te brengen. En dat financieel en fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk!   

Met financiële planning haalt u het beste uit uw geld

U heeft plannen voor de toekomst. Daar is vaak geld voor nodig. Met financiële planning gaan we daar invulling aan geven: zijn de doelen die u stelt haalbaar? Daarbij kijken we niet alleen naar uw inkomen, maar ook naar uw pensioenopbouw, uw hypotheek en uw vermogensopbouw. Met onze juridische en fiscale kennis maken we een plan waarmee u het beste uit uw geld haalt.

Een financieel plan voor nu én later
Een financieel plan moet meebewegen met uw leven. U krijgt een andere baan, u gaat verhuizen, uw gezinssamenstelling verandert: hierdoor verandert vaak ook uw financiële situatie. Daarom controleert Rooker en Jagerman Verzekeringen geregeld of uw financiële plan aan een herziening toe is. Zo houden we het realiseren van uw doelen goed in het vizier!

Maak nu een afspraak voor persoonlijk financieel advies in Alkmaar


Financieel advies regelt u het beste dicht bij huis. Maak daarom een afspraak op ons kantoor in Alkmaar. De eerste stap om wens en werkelijkheid samen te brengen!