Wonen

Het nut van inboedelverzekering en opstalverzekering

Krijgt u te maken met brand, waterschade, of schade als gevolg van een (poging tot) inbraak, storm of vandalisme? Dan krijgt u al gauw te maken met hoge kosten.

In die gevallen is fijn dat u een goede inboedelverzekering en opstalverzekering heeft die (een deel van) deze kosten dekken. 

Rooker en Jagerman Verzekeringen helpt u graag aan de verzekeringen met de juiste dekking en beste premie. 

Neem uw inboedelverzekering en opstalverzekering eens onder de loep.  

Als u goed verzekerd wilt zijn én blijven, dan raden we u aan om uw inboedelverzekering en opstalverzekering eens in de paar jaar eens kritisch tegen het licht te houden.

Zeker als uw woning en/of uw inboedel meer waard zijn geworden de afgelopen jaren. Heeft u bijvoorbeeld duurdere apparatuur aangeschaft of heeft u uw huis verbouwd? Dan bestaat de kans dat u onderverzekerd bent. Dat betekent dat u mogelijk niet voldoende uitgekeerd zult krijgen als zich een schade voordoet.

Kom daarom langs op ons kantoor in Alkmaar. Dan maken we het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering en/of opstalverzekering snel in orde en zorgen we direct voor een sterke vergelijking van inboedelverzekeringen.                                                                                                                                                                                     

Verschil tussen inboedelverzekering en opstalverzekering
Schade aan uw huis zelf (aan iets wat niet verhuisbaar is) valt onder uw opstalverzekering. Schade aan uw bezittingen in huis (aan iets wat wel verhuisbaar is), valt onder uw inboedelverzekering. De beste inboedelverzekering en opstalverzekering met het juiste verzekerde bedrag regelt u via Rooker en Jagerman Verzekeringen.