Recht

Waarom een rechtsbijstandsverzekering of aansprakelijkheidsverzekering?

Het kan zomaar gebeuren: u raakt betrokken bij een verkeersongeval, u raakt verwikkeld in een conflict op uw werk of u heeft een probleem met de verhuurder van uw woning. Als u hier zelf niet uitkomt, kan juridische hulp noodzakelijk zijn. Maar de kosten van een advocaat zijn hoog.

Met een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering beschermt u zichzelf tegen deze kosten.

U regelt uw rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering snel en gemakkelijk bij Rooker en Jagerman Verzekeringen in Alkmaar.  

De ene rechtsbijstandverzekering is de andere niet.
Rechtsbijstandsverzekeringen verschillen uiteraard qua premie. Maar daarnaast is het ook van belang om goed naar de voorwaarden te kijken. Wilt u uw eigen advocaat kunnen kiezen? Wilt u juridische hulp bij echtscheiding kunnen krijgen? Is er een maximum vergoeding? Belangrijke onderwerpen bij het kiezen van een rechtsbijstandsverzekering! Rooker en Jagerman Verzekeringen helpt u bij het vinden van de juiste rechtsbijstandsverzekering.   

Wat is de aansprakelijkheidsverzekering?
Stel dat u of één van uw kinderen schade toebrengt aan eigendommen van iemand anders of aan een andere persoon. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bij het sporten of tijdens een logeerpartijtje. Als blijkt dat u of uw kind daadwerkelijk aansprakelijk hiervoor is, dan kunnen de financiële consequenties groot zijn, zeker bij letselschade. Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen deze kosten. Een betaalbare aansprakelijkheidsverzekering regelt u snel en goed via Rooker en Jagerman Verzekeringen.

Meer weten over de beste rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering? Bel 072-7920209 en maak een afspraak op ons kantoor in Alkmaar.